Allround klusbedrijf in Waalre

Tot het werkgebied van V.O.F Kaptheyns behoort Waalre en omgeving (ongeveer 30 kilometer rondom Waalre). Hier zijn wij al meer dan 20 jaar werkzaam voor particulieren en bedrijven als allround klusbedrijf. U kunt ons inschakelen voor bouwactiviteiten, verbouwingen en renovaties.

Wij hebben de mogelijkheid en de middelen om een pand vanaf de grond tot aan het puntje van het dak te bouwen. Ook kunt een beroep op ons doen voor de wat kleinere klussen. Om onze kennis en ervaring door te geven aan een nieuwe generatie vakmensen zijn wij leermeester in de bouw. Hiermee brengen wij deze mensen de kennis bij die behoort bij niveau 3 timmerwerk.

Alle klussen die door V.O.F. Kaptheyns in de omgeving van Waalre worden uitgevoerd, worden volledig in eigen huis gehouden. Omdat wij niets hoeven uit te besteden, kunnen wij een relatief goedkoop tarief bieden aan onze opdrachtgevers. Ook is er sprake van korte lijnen, omdat u niet met verschillende aanspreekpunten krijgt te maken. Hierdoor kunnen wij vinger aan de pols houden en merken veranderingen in uw wensen tijdig op, waarop wij de voortgang van een project kunnen aanpassen.
Of het nu gaat om een simpele klus als het plaatsen van een nieuwe deur of een volledige renovatie van een pand, wij hebben voldoende capaciteit om u van dienst te zijn.

Klanttevredenheid staat bij ons centraal

Om het beste resultaat te bereiken beschikken wij over moderne gereedschappen en kopen de beste materialen in. Hiervoor beschikken wij over een betrouwbaar netwerk aan leveranciers. Tevreden klanten zijn onze beste reclame, wij hechten zeer veel waarde aan kwaliteit en service en dat merkt u! Veel is mogelijk en bespreekbaar bij ons, wij geloven niet in problemen, maar in oplossingen.

Om ons continue op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen op ons vakgebied, zorgen wij ervoor dat wij ons voortdurend bijscholen. Door onze gedegen vakkennis bent u altijd verzekerd van een zorgvuldige en degelijke werkwijze van onze medewerkers. Ons dienstenpakket als allround klusbedrijf omvat onder andere metselwerken, houtwerken en stucwerken. Maar ook de bouw van een compleet uitgevoerde badkamer is mogelijk.

Het creëren van meer woonruimte in Waalre

Wilt u meer ruimte creëren in uw woning in Waalre en omstreken, dan is een dakkapel of een aanbouw een goede keuze. Door het verbouwen van een zolder kunnen wij extra kamers in een pand verzorgen. Wij plaatsen scheidingswanden en werken de ruimtes netjes af. Ideaal als u gezinsuitbreiding verwacht of een studeerkamer wilt hebben voor uzelf of uw huisgenoten. Door extra kamers hoeft u misschien niet te verhuizen en kunt u uw woning effectiever gebruiken.

Ook voor gevelrenovaties, gevelreiniging en het repareren van schoorstenen ben u bij ons aan het goede adres. Ook het repareren van schuine dakpandaken en platte daken met bitumineuze dakbeddingen en vervanging of reparaties van alle loodwerken en zinkwerken behoort tot de mogelijkheden.

Bij nieuwbouw en bestaande bouw kunnen wij voor u conventionele houten kozijnen of kunststof kozijnen aanbrengen of vervangen. Ook plaatsen wij voor u deuren en beglazing, hetzij enkel glas of HR+, HR++ of HR+++ isolerende beglazing.

Een isolatie van een wand, vloer en/of dak kan een goede besparing betekenen op uw energiefacturen, Hierdoor verdient deze eenmalige investering zich vaak na verloop van tijd vanzelf terug.

Ook voor de bouw van een extra verdieping op uw woning hebben wij de mogelijkheden, afhankelijk van de draagkracht van het huidige dak kan gekozen worden voor gemetselde muren of voor een houten constructie.