Specialist in bouwwerkzaamheden

V.O.F Kaptheyns in Valkenswaard heeft zich onder andere gespecialiseerd in allerlei bouw projecten. U wilt een extra verdieping op uw woning? Wij bekijken voor u de situatie te plaatsen en bepalen de draagkracht van het dak, die nodig is om de extra verdieping te bouwen. Aan de hand van onze bevindingen kunnen wij u adviseren of wij de verdieping kunnen metselen, of dat er gekozen moet worden voor een houten constructie. Aan de hand van uw wensen bouwen wij de extra verdieping en werken deze volledig af. De wanden worden geplaatst, de dakbedekking wordt aangebracht en het interieur wordt volledig ingericht. U krijgt hiermee een riante uitbreiding van de woonruimte, wat in vele gevallen aantrekkelijker is dan verhuizen.

Ook voor alle soorten aanbouwen kunt u ons inschakelen, u kunt hierbij onder andere denken aan een aanbouw, die dienst kan doen als kantoorruimte of praktijkruimte., Wij hebben ons ook gespecialiseerd in het bouwen van aanbouwen voor aangepast wonen. Deze aanbouwen zijn geschikt voor gebruik van rolstoel gebruikers. De deuren en alle voorzieningen voor rolstoel gebruik, zoals schakelaars en aanpassingen aan het sanitair worden volledig afgestemd op de behoeften van de persoon of personen die de aanbouw gaan bewonen.
Met een dakkapel creëert u extra ruimte in een woning, daarbij verbetert de lichtinval aanzienlijk, waardoor een zolderkamer als woonvertrek of als werkkamer geschikt gemaakt kan worden. Zolders worden vaak gebruikt als opslagruimtes en dat is zonde van de ruimte. U kunt er zinvolle ruimtewinst mee behalen als u kiest voor een zorgvuldig geplaatste en afgewerkte dakkapel voor uw pand in de regio Valkenswaard.

Dakbouw voor niewbouwwoningen

Ook kunt u V.O.F Kaptheyns inschakelen voor dakbouw voor een nieuwbouwpand, wij kunnen zowel schuine daken met dakpannen als platte daken met bitumineuze dakbedekking plaatsen.

Bouw werkzaamheden kunt u het beste overlaten aan een ervaren en vakkundig bouwbedrijf. Hierdoor bent u verzekerd van de juiste afwerking en voorkomt u problemen in de toekomst, zoals lekkages bij dakkapellen. Als u kiest voor kwaliteit dan kiest u voor V.O.F Kaptheyns.

Uitbreiding van uw woning of bedrijfspand

Heeft u een uitbreiding van uw woning of bedrijfspand in gedachten? Deelt u dat dan met ons, wij adviseren u graag over de juiste aanpak en wegen alle mogelijkheden en/of onmogelijkheden af op locatie, om zo tot een gedegen plan van aanpak voor u te komen. Na acceptatie van de vrijblijvende offerte die wij u aanbieden, zorgen wij dat het project deskundig voor u uitgevoerd wordt. U kunt hierbij vertrouwen op onze ruime ervaring en vakkennis.