Renovatie aan binnen en buitemuren

V.O.F Kaptheyns is gespecialiseerd aan renovaties van binnen en buitenmuren. Of het nu gaat om de renovatie van uw gevel of het reinigen daarvan, wij kunnen een groot aantal renovaties in eigen beheer uitvoeren. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden die wij u bieden op het gebied van renovatie, voor zowel binnen als buitenshuis.

Gevel renovatie en gevel reiniging

De gevel is het vaak het eerste wat mensen zien aan uw bedrijfspand of woning, het is van groot belang dat deze zich in goede staat verkeert. Eén van onze specialismen is gevelrenovatie. Voegwerk kan in de loop der tijd onder invloed van weersinvloeden gaan slijten.

Wij verwijderen de oude voegen in uw gevel in en brengt nieuw voegwerk aan, waardoor de gevel weer een tweede leven krijgt. Om toekomstige problemen te voorkomen kunnen wij vervolgens de gevel impregneren. Door het impregneren van uw buitenmuur word deze beter bestand tegen een regenbuien en vrieskou en graffiti heeft ook minder vat op een geïmpregneerde muur. De prijs van een gevelreiniging verschilt per woning en kan voordelig uitvallen, vraag daarom een vrijblijvende offerte aan.

Ook verzorgen wij gevelreiniging voor onze klanten. De gevel wordt met hogedrukgereinigd, waarmee alle vervuiling en mosgroei worden verwijderd. Ook voor de verwijdering van graffiti is dit een afdoende methode.

Een schoorsteen waarvan het voegwerk is vergaan, houdt het risico van lekkages in. Wij voeren een grondige renovatie van het voegwerk voor u uit, waardoor de schoorsteen weer in topconditie verkeert en u toekomstige problemen voorkomt.

Ook voor aanbrengen of renoveren van houten gevelbeplating bij bijvoorbeeld boerderijen kunnen wij zorg dragen.

Neem contact op