Verbouwing van uw woning of bedrijfspand

Bij V.O.F Kaptheyns in Valkenswaard bent u aan het juiste adres voor een breed scala aan verbouwingen. Wij kunnen vrijwel alles voor u realiseren op het gebied van verbouw. Zelfs het volledig ontmantelen van een pand en opnieuw opbouwen is mogelijk. Ook is het tegenwoordig van belang om een woning of bedrijfspand goed te isoleren. Met name de wat oudere panden of boerderijen zijn vaak niet voldoende geïsoleerd, waardoor niet de optimale energiebesparing wordt bereikt en er onnodig veel fossiele brandstoffen worden verbruikt. Dit is slecht voor het milieu en u merkt het in uw portemonnee. Een goede wand- dak- en/of vloerisolatie kan een aanzienlijke besparing op de energierekening betekenen, waardoor de investering zich op termijn terug kan verdienen. V.O.F Kaptheyns kan voor u de isolatie verzorgen van bestaande panden.
Een zolder is vaak een ondergeschoven kindje, die niet volledig benut wordt. Als u meer ruimtewinst en een betere lichtinval wilt, dan kunt u denken aan het laten verbouwen van de zolder. Een dakraam betekent vaak al een verschil, waarmee u meer licht heeft. Ook kunnen wij scheidingswanden plaatsen om zo meerdere ruimtes te bouwen. Handig bijvoorbeeld als u een kind verwacht of thuis gaat werken.

Ook voor het verbouwen van een badkamer kunt u ons inschakelen. Wij verzorgen de volledige verbouw. Zodat uw badkamer er weer fris en eigentijds uitziet. Hierbij houden wij alle werkzaamheden in eigen beheer, wij doen eventuele aanpassingen aan het riool, plaatsen nieuw sanitair, verzorgen het leggen of verleggen van leidingen, de elektra en de betegeling. Wilt u een ligbad? Dat kan! Voordat u het weet heeft u een nieuwe droom badkamer, waar u heerlijk kunt ontspannen in alle privacy en rust.

Vervangen van kozijnen

Zijn uw kozijnen aan vervanging toe? Wij plaatsen houten of kunststof kozijnen voor u.
Wilt u enkel glas vervangen hebben door isolerende ramen, in de klassen HR+, HR++ of HR+++? Hiermee doet u een goede investering, niet alleen werkt deze beglazing geluiddempend, maar ook zult het merken op uw energiefacturen. De door ons geleverde en gemonteerde beglazing is van goede kwaliteit en heeft een lange levensduur, waardoor u op termijn de eenmalige investering zult terugverdienen.

Een fraaie deur die wij op maat kunnen leveren geeft uw pand in de regio Valkenswaard een fraaie en representatieve uitstraling, die bezoekers of passanten direct zal opvallen. Uw nieuwe deur is een visitekaartje voor uw woning of bedrijf.
Heeft u een verbouwing, waarover u nadere informatie wilt en die hierboven niet vermeld staat? Of informatie over onze diensten in het algemeen? Neemt u dan contact met ons op, wij informeren u graag over de diverse mogelijkheden. 'Nee' komt zelden voor in ons woordenboek als allround klussenbedrijf.