Renovatie aan interieur en exterieur

Ook voor renovaties bent u bij V.O.F Kaptheyns in Valkenswaard aan het goede adres. Of het nu gaat om een totale renovatie van een interieur of buitenshuis, wij kunnen een groot aantal renoveringen in eigen beheer uitvoeren. Hieronder vindt u een aantal mogelijkheden, waarvoor u ons kunt inschakelen. Staat uw project er niet tussen? Vraag er dan om, wij bespreken graag met u alle mogelijkheden.

  • Bent u uitgekeken op uw huidige betegeling, of voldoet deze niet meer aan de verwachtingen, door bijvoorbeeld loszittende tegels? Wij verwijderen voor u de bestaande betegeling en vervangen deze door tegels van uw keuze. Hierbij gebruiken wij kwaliteits tegels en goede lijmen, om zo een duurzaam en probleemloos resultaat te bereiken. Loslatende tegels behoren hiermee tot het verleden. Mocht dit toch gebeuren, dan kunt u rekenen op onze prima nazorg en geen gekibbel garantie. Wij komen gewoon terug om het probleem op te lossen. Dat verstaan wij onder service!
  • Ook voor renovatie van elektrische installaties kunt u ons inschakelen, hiervoor hebben wij de kennis en de middelen. Vervanging van de groepenkast of uitbreiding hiervan, alles is mogelijk. Slechte bedrading brengt ernstige risico's met zich mee. U riskeert hiermee kortsluiting en mogelijk zelfs brand. Laat ons vrijblijvend uw bedrading controleren en waar nodig vervangen.
  • Ook voor het leggen en verleggen van waterleidingen en gasleidingen en renovaties aan een riool kunt u ons inschakelen.
  • Is uw keuken aan vervanging toe en wilt u de oude keuken gesloopt en afgevoerd hebben? Wij verwijderen de oude keuken en nemen alles mee. De plaats voor de nieuwe keuken wordt schoon en opgeruimd achtergelaten.
  • Ook voor alle dakwerken zijn wij voor u de aangewezen partij. Zowel schuine daken met dakpannen of platte daken met bitumineuze dakbedekkingen die slijtage vertonen kunnen wij professioneel herstellen.
  • Hebben uw dakgoten of het zinkwerk een opknapbeurt nodig? Wij kunnen deze degelijk en duurzaam voor u renoveren