Uw verbouwing snel gerealiseerd!

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij voor een verbouwing of aanbouw? V.O.F Kaptheyns biedt al ruim 20 jaar een breed pakket aan diensten als allround klusbedrijf voor particuliere en zakelijke klanten. Wij zijn werkzaam in de regio rondom Eindhoven en kunnen daar haast elke verbouwing snel realiseren.

Wij voeren elk project in eigen beheer uit, dit zorgt voor een heldere communicatie tussen ons en u als opdrachtgever. Ook verloopt een project hierdoor een stuk sneller.

Of het nu gaat om het realiseren van een aanbouw of het plaatsen van een dakkapel, u kunt vertrouwen op onze expertise voor een optimaal eindresultaat. Wij horen daarom graag van u wat uw wensen zijn. Vraag vrijblijvend meer informatie aan!

Vraag direct een offerte aan!

Duurzaam wonen in Eindhoven

Duurzaam wonen is een belangrijk item. Wij adviseren u daarom graag over de mogelijkheden op het gebied van isolatie en andere energiebesparende mogelijkheden, zodat u op de lange termijn hierop kunt besparen. Voor een degelijk en duurzaam resultaat van de door ons uitgevoerde werkzaamheden zetten wij het beste materiaal in en beschikken over eigentijdse gereedschappen.

Onze uitstekende vakkennis wordt voortdurend op peil gehouden door een grondige bijscholing. Hierdoor zijn wij altijd goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in onze branche en kunnen hierdoor de beste kwaliteit leveren. Wij zijn bedreven in vele verschillende vakgebieden. In ons dienstenpakket vindt u metselwerk, houtwerk, stucwerk en veel van de andere bijkomstige werkzaamheden.

Het plaatsen van een dakkapel

Ook het plaatsen van dakkapellen kunnen wij voor u verzorgen. Verwacht u dat u meer ruimte nodig zult hebben door een aanstaande geboorte of wilt u een eigen kantoorruimte en overweegt u te verhuizen? Vaak is een volledige zolder verbouwing een goedkopere optie. Wij kunnen scheidingswanden plaatsen en zo meerdere ruimtes realiseren.

Ook het bouwen van een extra verdieping op uw woning is mogelijk, afhankelijk van de draagkracht van het dak kunnen wij deze opbouw in metselwerk of door middel van een houten constructie realiseren.

Wilt u meer weten?

Neem gerust contact met ons op via: 040 2068776.