Een dakkapel op maat in Valkenswaard en omgeving

V.O.F. Kaptheijns in Valkenswaard heeft zich gespecialiseerd in het op maat produceren van kwalitatief hoogstaande dakkapellen. Met een dakkapel schept u meer ruimte in het vertrek en bereikt u een betere lichtinval, wat een aangenaam woon- of werkklimaat oplevert. Een zolder bijvoorbeeld wordt vaak gebruikt als opslagruimte voor goederen, waar bijna nooit naar omgekeken wordt. Dat is eeuwig zonde, want deze ruimte kan ook dienen als extra kamer, bijvoorbeeld bij gezinsuitbreiding of als hobbyruimte, waar u ongestoord uw hobby kunt uitoefenen.

Degelijke en duurzame materialen

Een dakkapel laten plaatsen door ons tovert het vertrek om in een ruimte waar het fijn verblijven is. De door ons geproduceerde en geplaatste dakkapellen zijn gemaakt van duurzame en zeer degelijke materialen en worden afgewerkt met oog voor detail. Het plaatsen van een dakkapel vraagt om een goede vakkennis, om problemen als lekkages op termijn te voorkomen. Wij verzorgen alle werkzaamheden in eigen beheer, zodat u nooit te maken krijgt met een wirwar van contactpersonen. Hierdoor kunnen wij uw dakkapel snel plaatsen, zodat u op korte termijn kunt genieten van de gewonnen ruimte en de grotere lichtinval.

Goede isolatie van uw dakkapel

De meeste warmte in een woning gaat verloren via het dak, daarom is het van belang dat een dakkapel goed geïsoleerd is. De zijwanden van onze dakkapellen zijn voorzien van een grondige isolatie en ook zijn de aansluitingen tussen de dakkapel en het dak na montage goed geïsoleerd, om problemen als tocht, lekkages en ontsnappen van de warmte te voorkomen.

Voor het plaatsen van een dakkapel aan de achterzijde van een woning is doorgaans geen vergunning vereist. Wij zijn goed op de hoogte van welke eisen gemeenten stellen aan een dakkapel, zodat deze door ons op toegestane wijze wordt geplaatst op uw woning.

Naast een toename van woongenot, kan een door ons geplaatste dakkapel zorgen voor een waardevermeerdering van uw woning

Neemt u contact op voor een nieuwe dakkapel

Hebben wij u door het bovenstaande warm gemaakt voor het krijgen van meer ruimte, licht en lucht op uw zolder, dan zijn wij geslaagd in onze opzet. Uiteraard is een mondelinge uitleg beter, daarom bezoeken wij u graag op locatie om de mogelijkheden te bespreken.

U krijgt van ons een vrijblijvende en duidelijke offerte, zonder scherpe kantjes, zodat u nooit voor verrassingen achteraf komt te staan. Als u onze offerte accepteert, dan gaan wij voor u aan de slag met veel enthousiasme en vakmanschap. Vele tevreden klanten in de regio genieten inmiddels van de voordelen van een door ons geplaatste dakkapel van hoogstaande kwaliteit.