Een aanbouw op maat in de regio Valkenswaard

V.O.F. Kaptheijns in Valkenswaard verzorgt voor u een aanbouw op maat aan uw woning. Door onze ruime ervaring en expertise kunt u rekenen op een aanbouw van hoge kwaliteit en goede duurzaamheid, aangezien wij alleen A-kwaliteit materialen verwerken. Er zijn veel redenen denkbaar, waarvoor u, naast bewoning, een aanbouw aan uw woning zult overwegen. Ruimtewinst is de meest voor de hand liggende overweging. U kunt hierbij ook denken aan een praktijk of kantoor aan huis. Dit wilt u misschien scheiden van de rest van de woning. Dan heeft u twee opties, of verhuizen naar een grotere woning of het overwegen van een aanbouw aan de bestaande woning. De tweede optie kan goedkoper zijn.

Beste materialen en vakkennis voor uw degelijke aanbouw

Wij bouwen uw aanbouw in elke gewenste uitvoering en een formaat, wat voldoet aan uw behoeften. Wij leveren altijd maatwerk, luisteren goed naar uw wensen en baseren daar een plan van aanpak op. De bouw van een aanbouw vraagt om een gedegen vakkennis, door onze lange ervaring en vakmanschap en het gebruik van de juiste gereedschappen en materialen bent u verzekerd van een degelijk en duurzaam eindresultaat. U wilt tenslotte lang kunnen genieten van uw aanbouw. V.O.F. Kaptheijns voldoet aan alle voorwaarden.

Rolstoelvriendelijkheid is mogelijk voor uw aanbouw

Uw woonruimte, praktijkruimte of kantoorruimte moet mogelijk aan bepaalde voorwaarden voldoen, u kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan rolstoelvriendelijkheid. Wij hebben ons andere gespecialiseerd in het inrichten van aanbouwen voor bewoning of bezoek door rolstoel gebruikers. Hierbij worden alle bijbehorende voorzieningen aangebracht, zoals schakelaars op een bereikbare plek of aangepast sanitair.

Wij houden rekening met uw wensen

Wij nemen uw wensen zeer serieus en gaan uitgebreid met u in gesprek om te komen tot de meest ideale oplossing, die past bij uw wensen. Wat de bestemming van uw nieuwe aanbouw ook wordt, wij geloven niet in confectie oplossingen, maar bouwen elke aanbouw op maat en realiseren het project in eigen beheer. Hierdoor heeft u altijd maar te maken met één aanspreekpunt, wat zorg draagt voor een snelle voortgang van het plaatsen van de aanbouw en een duidelijke communicatie tussen ons en de opdrachtgever mogelijk maakt. Hierdoor kunnen wij ook tijdig inspringen op veranderende wensen van de kant van de opdrachtgever, zodat wij het plan van aanpak en de uitvoering daarop kunnen aanpassen.

Overweegt u dus om een bedrijf in te schakelen voor het plaatsen van een aanbouw aan uw woning en wilt u weten wat de vele mogelijkheden zijn, zoekt u dan niet verder, u heeft ons tenslotte al gevonden. Neemt u vandaag nog contact op voor nadere informatie en/of een vrijblijvende offerte. Wij zijn u graag van dienst.