Bouwwerkzaamheden in Eindhoven

V.O.F Kaptheyns is werkzaam in de regio Eindhoven, waar al 20 jaar een breed pakket aan diensten als allround klusbedrijf wordt aangeboden aan particuliere en zakelijke klanten. Wij zijn werkzaam in bouw, verbouw en renovatie en hebben een werkgebied van ongeveer 30 kilometer rondom Eindhoven.

Wij hebben de capaciteit om een pand van het maaiveld tot het topje van het dak op te bouwen, maar staan ook klaar voor kleinere klussen. Voor het klaarstomen van een nieuwe generatie professionals zijn wij erkend leermeester in de bouw. Wij leiden de enthousiaste deelnemers op voor de kwalificatie niveau 3 timmerwerk.

Elk door V.O.F. Kaptheyns uitgevoerd project wordt van begin tot eind in eigen beheer uitgevoerd. Dit bevordert een heldere communicatie tussen ons en de opdrachtgever, omdat u altijd maar één contactpersoon heeft. Ook verloopt een project hierdoor snel.
Of het nu gaat om het afhangen van een deur of het realiseren van een aanbouw aan een woning. Of een complete renovering van een pand in Eindhoven en omstreken, u kunt vertrouwen op onze expertise voor een optimaal eindresultaat.

Duurzaam wonen in Eindhoven

Voor een degelijk en duurzaam resultaat van de door ons uitgevoerde werkzaamheden zetten wij het beste materiaal in en beschikken over eigentijdse gereedschappen. Bij ons staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Service is onze tweede natuur. Onze medewerkers benaderen klanten op een nette, correcte en respectvolle manier. Al onze werkzaamheden kunnen wij tegen een gunstig tarief aanbieden, omdat wij niets hoeven uit te besteden. 'Nee' verkopen zult u bij ons zelden ervaren, veel is mogelijk en bespreekbaar bij V.O.F Kaptheyns Eindhoven.

Onze uitstekende vakkennis wordt voortdurend op peil gehouden door een grondige bijscholing. Hierdoor zijn wij altijd goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in onze branche en kunnen hierdoor de beste kwaliteit leveren. Wij zijn bedreven in vele verschillende vakgebieden. In ons dienstenpakket vindt u metselwerk, houtwerk en stucwerk. Maar ook kunnen wij uw volledige badkamer realiseren.
1000042IMG2_srcset-large.jpg
bouw005_srcset-large.jpg
bouw007_srcset-large.jpg

Het plaatsen van een dakkapel

Ook dakkapellen en aanbouwen aan de woning kunnen wij verzorgen. Verwacht u dat u meer ruimte nodig zult hebben door een aanstaande geboorte of wilt u een eigen kantoorruimte en overweegt u te verhuizen? Vaak is een volledige zolderverbouw een goedkopere optie. Wij kunnen scheidingswanden plaatsen en zo meerdere ruimtes realiseren.

U kunt ons ook inschakelen voor gevelrenovaties, gevelreiniging en schoorsteen reparaties.
Dakreparaties aan zowel schuine daken met dakpannen en platte daken met bitumineuze dakbedekking en alle lood- en zinkwerk kunnen wij op professionele wijze verzorgen.

Tot onze kluswerkzaamheden behoren het plaatsen van (kunststof)kozijnen, deuren en het plaatsten van standaard beglazing of isolatieglas in drie mogelijke uitvoeringen. HR+, HR++ en HR+++.

Wand- vloer- en dakisolaties kunnen een aanzienlijke besparing uitmaken op de energierekening en zijn goed voor het milieu, informeer naar alle mogelijkheden voor een isolatie van uw pand. Het is vaak een investering die zich op termijn zelf terugverdient!

Ook het bouwen van een extra verdieping op uw woning is mogelijk, afhankelijk van de draagkracht van het dak kunnen wij deze opbouw in metselwerk of door middel van een houten constructie realiseren.